Deskundig

BAM Industrie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich binnen verschillende marktsegmenten richt op werkzaamheden op het vlak van Elektra & Instrumentatie (E&I), High Purity Systems (HPS), schone ruimtes en industriële HVAC. 

Op basis van onze specialistische kennis, jarenlange ervaring en brede branche- en klantkennis, voeren we onze werkzaamheden op een professionele manier uit. Een specifiek voor BAM ontwikkeld kwaliteitssysteem borgt een gestandaardiseerde uitvoering van de werkzaamheden volgens binnen de industrie gehanteerde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Samen met de deskundigheid van onze medewerkers, zorgt dit voor een veilige uitvoering en hoogwaardige kwaliteit van onze projecten. 

Voor onze klanten voeren we werkzaamheden uit vanaf het budgetteren, het ontwerp, de realisatie tot en met het beheren en onderhouden van de installaties. 

Op basis van de behoefte van onze klanten coördineren we, indien nodig samen met onze zusterbedrijven, ook de werkzaamheden van aanpalende disciplines, zoals civiele, bouwkundige of werktuigbouwkundige werkzaamheden. 

BAM Industrie is met deze werkwijze al jaren een betrouwbare en deskundige partner.