Onze diensten

De dienstverlening van BAM Industrie bestaat uit het adviseren over de gewenste oplossing, het ontwerp en de realisatie tot aan het verzorgen van service & onderhoud. Daarnaast verzorgt BAM Industrie specialistische dienstverlening op basis van haar kennis en kunde, zoals het inbedrijfstellen van uw installatie.

Advies

BAM Industrie werkt uitsluitend met gekwalificeerde mensen met vergaande ervaring en kennis van de processen. Wij kennen de kwaliteitsstandaarden, veiligheidsnormen en protocollen en handelen hiernaar. Hierdoor is BAM Industrie ook in staat in een vroeg stadium ondersteuning te bieden bij de totstandkoming van uw ontwerp. Wij bedenken inventieve oplossingen rekening houdend met uw wensen. 

John van Rooy achter zijn pc

 

Ontwerp

Voor het omzetten van een advies in een concreet ontwerp beschikt BAM Industrie over eigen engineers en tekenaars. Zij staan voor u klaar om de juiste en passende installatie uit te werken zodat deze kan worden gerealiseerd. We werken voor HPS volledig in BIM en zetten deze stap ook voor E&I. Dit beperkt de foutmarge, verhoogt de doorlooptijd en garandeert de verlangde kwaliteit. Natuurlijk zijn onze mensen zeer goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen, waardoor ze de pasklare oplossing voor u in handen hebben.

BIM model

 

Realisatie

De kracht bij de realisatie van de projecten is de oplossingsgerichtheid en betrouwbaarheid van onze mensen in de uitvoering. Onze mensen zijn gewend te werken in zware veiligheidsregimes binnen de operationele klantomgeving. Een omgeving waar stringente regels en processen gelden tijdens de uitvoering. Waar ook de nodige flexibiliteit gevraagd kan worden bij de uitvoering en soms in het bijstellen van de gekozen oplossingsrichting. BAM Industrie is door haar jarenlange ervaring bij uitstek geschikt om in dergelijke omgevingen de wens van de klant op een juiste manier in te vullen zonder de veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid uit het oog te verliezen. 

NXP Koeltoren

 

Service & Onderhoud

Gedreven en ervaren specialisten houden de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor onze opdrachtgevers in stand, zeker ook daar waar stringente veiligheid een cruciale rol speelt. Daarnaast voeren zij modificaties uit en of uitbreidingen aan de bestaande installaties. Voor verschillende klanten verzorgen wij deze flexibele dienstverlening al tientallen jaren naar volle tevredenheid. Met als basis de technische kennis en de opgebouwde locatiekennis vormen we daarmee een solide partner. Conform de wensen van onze klanten verzorgen we ook een 24/7 storingsdienst.

Medewerker bij een installatie

 

Specialisme

BAM Industrie heeft zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige specialisten. 

Onze laag- en middenspanning specialisten zorgen voor de juiste inhoudelijke kennis op locatie wanneer nodig. Deze specialistische kennis zetten we in voor ons gehele dienstenpakket, maar passen we ook toe tijdens het uitvoeren van inspecties (bijvoorbeeld NEN 3140/3840/ATEX), keuringen of het inbedrijfstellen van uw installatie. 

Of het nu gaat om ultra puur leidingwerk of industriële HVAC-projecten. Onze specialisten zijn creatief, flexibel en klantgericht. Ze voeren hun werkzaamheden in uw procesomgeving met zorg uit en altijd met een scherp oog voor de aanwezige omgevingsfactoren.

Een grote hoeveelheid kabels die langs een plafond loopt

 

Projectmanagement

Bij het maken van het ontwerp en het realiseren van de gewenste oplossing gaat het niet alleen om de inhoudelijke kennis, maar ook om het op een goede manier managen hiervan. BAM Industrie beschikt  over verschillende ervaren projectmanagers met ruime ervaring in het leiden van uiteenlopende projecten.  Op basis van een flinke dosis technische kennis weten zij projecten in de juiste banen te leiden. Ook in andere disciplines, zoals civiele techniek en bouwkunde.

Zonnepanelen op dak met hoogbouw op de achtergrond