Alle raderen in productieproces naadloos in elkaar

De massaproductie van goederen, halffabricaten en grondstoffen is een complex en veelal hightech proces. Alle raderen in het productieproces moeten naadloos in elkaar passen. Zo ontstaat een optimale balans tussen productiviteit, veiligheid, rendement en duurzaamheid. Dit alles staat of valt met een slimme installatie en het in goede banen leiden van energie. BAM Industrie is gespecialiseerd in infrastructuren voor elektriciteit, high purity systemen en energiemanagement. We bewegen ons in de wereld van olie & gas, chemie, infrastructuur, farmacie, water, afvalverwerking en high tech.

Ilja Janvier

Commercieel Manager

Ilja Janvier

Onze markten

Hightech

Voor de ontwikkeling, realisatie, validatie en beheer van uw faciliteit, schone ruimte, high purity leidingsysteem of elektrotechnische installatie bent u bij ons aan het juiste adres. BAM Industrie heeft alle disciplines (E&I, W) in eigen beheer en volledig geïntegreerd, zodat u één partner heeft die uw project kan opleveren. Ook kunnen we in samenwerking met onze zusterbedrijven voorzien in civiele of bouwkundige werkzaamheden.

Meer over hightech
Medewerkers werken aan een installatie

 

Gezondheidszorg

BAM Industrie draagt zorg voor een medische gassen systeem dat veilig is voor de patiënt en de medewerker. Het is voor de apotheker, als eindverantwoordelijke, essentieel te kunnen vertrouwen op het aangelegde systeem. Door middel van een goede controle en de kwaliteitsborging met behulp van ons interne kwaliteitssysteem, zorgen wij dat de risico’s worden beperkt om zo een veilig gebruik te kunnen garanderen.

Meer over gezondheidszorg
Tergooi MC

 

Life science

BAM Industrie is de partner voor uw technische gassen, en is ook gekwalificeerd om uw WFI, PWB, clean steam en productleidingen aan te leggen.

Meer over life science
Gebouwinterieur met loopbruggen en dakramen

 

Nutsbedrijven

BAM Industrie verzorgt voor diverse nutsbedrijven de voorzieningen op het vlak van elektra, instrumentatie en binnenklimaat. Noodzakelijke voorzieningen om het productieproces in stand te houden, maar die niet behoren tot de core business van nutsbedrijven. Of het nu gaat om de levering van water, gas of elektriciteit, de benodigde voorzieningen voor het productieproces dienen op orde te zijn, zodat de levering vlekkeloos kan verlopen.

Meer over nutsbedrijven
Dakvlak met zonnepanelen, kerktoren op de achtergrond

 

(zware) Industrie

BAM Industrie verzorgt van oudsher voorzieningen voor (zware) industriële bedrijven. BAM Industrie is gespecialiseerd in het bouwen en in stand houden van de elektra en instrumentatie voorzieningen van haar klanten, zonder dat het primaire productieproces wordt verstoord.

Meer over (zware) industrie
Monteur aan het werk

 

Utiliteit

Voor de gebouwen van verschillende partijen draagt BAM Industrie zorg voor de elektra voorzieningen, in sommige gevallen in samenwerking met zusterbedrijven. De behoefte van veel klanten in deze markt ligt vaak ook bij grotere vermogens. Vanuit haar specialistische kennis en aanverwante dienstverlening regelt BAM Industrie voor deze klanten de elektra voorzieningen vanaf de levering van de netbeheerder tot aan de verdelers in de verschillende gebouwen.

Meer over utiliteit
Monteur in beschermende kleding