Werken bij BAM Industrie

BAM Industrie is een toonaangevende industriële dienstverlener, landelijk opererend en gespecialiseerd in elektrotechniek en instrumentatie, middenspanning en High Purity Systemen (HPS). BAM Industrie werkt samen met klanten in petrochemie, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie en tankopslag. Met de kernwaarden open, verantwoordelijk, ontwikkeling, samen en plezier maakt BAM Industrie het verschil voor haar klanten.

Als monteur, engineer of servicetechnicus bij BAM Industrie beschik jij over een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en montagevaardigheden. Uitdagende industrieën zoals chemie, olie & gas, infra, farma, water, afvalverwerking, high tech en utiliteit zijn omgevingen waar jij een kick van krijgt. Je deinst niet terug voor de vaak complexe installaties van onze opdrachtgevers, maar krijgt daar juist energie van. Met jouw technische achtergrond, kennis en ervaring streef je binnen de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers naar een optimaal rendement. Als jij je hierin herkent, dan vind je bij BAM Industrie jouw ideale baan.

Meer informatie over onze uitstekende arbeidsvoorwaarden en actuele vacatures vind je op www.bamcareers.com. Misschien staat jouw nieuwe baan er wel tussen. 

U heeft nog geen toestemming gegeven om de benodigde cookies te plaatsen. Accepteer de doelgroepgerichte cookies om deze video te kunnen bekijken.

Goflex

BAM Industrie leidt in samenwerking met Goflex jongeren op voor een toekomstige carrière in een technische richting. Opleiden doen we op MBO/MBO+ en HBO niveau volgens de beroeps begeleidende leerweg. Leren en werken tegelijk dus. Jouw hart ligt in de techniek en daar wil jij in doorgroeien. Dat doe je bij BAM Industrie.